Overlijdensrisico verzekering

Waarom heb ik een overlijdenrisico verzekering nodig?

Voor nabestaanden heeft een overlijden ingrijpende gevolgen. Naast het verdriet krijgen zij plotseling te maken met een andere financiële situatie. Door het overlijden van u en/of uw partner is de kans groot dat er opeens extra geld nodig is. Voor bijvoorbeeld de hypotheeklasten, levensonderhoud of de opleiding van de kinderen. U of uw partner staat er immers alleen voor. Een overlijdensrisicoverzekering keert een bedrag uit aan de nabestaanden als de verzekerde persoon komt te overlijden. Wanneer heeft u een overlijdensrisico verzekering nodig? Als u een partner of gezin heeft is een overlijdensrisico verzekering eigenlijk onmisbaar.

  • Overlijdt de kostwinner binnen het gezin? Dan daalt het inkomen van de achterblijvende partner. De woonlasten of de kosten voor de kinderen worden dan snel onbetaalbaar.
  • Bent u tweeverdiener? Dan is uw leefpatroon waarschijnlijk ook afgestemd op twee inkomens. Mocht één van u beiden overlijden, dan zou de achterblijvende partner te hoge lasten van de woning kunnen hebben.
  • Overlijdt een niet-werkende ouder? Dan is het juist de kostwinner die voor extra financiële uitgaven komt te staan. Bijvoorbeeld voor kinderopvang bij de kleine kinderen of voor de studie bij opgroeiende kinderen.

Overlijdensrisico verzekering, welk bedrag moet ik verzekeren?

Bereken snel en eenvoudig welk bedrag u nodig heeft door op de banner hieronder te klikken en de risico scanner in te vullen.

Welk bedrag heeft u nodig als extra inkomen na het overlijden van uw partner? Dit hangt uiteraard af van uw persoonlijke situatie. Het is in ieder geval belangrijk om eerst een schatting te maken van uw huidige gezamenlijke uitgaven. Houdt u daarbij rekening met:

  • Wat zijn de vaste lasten voor bijvoorbeeld aflossing van de hypotheek, de huur, energie/water, telefoon, andere verzekeringen op andere openstaande geldleningen?
  • Hoe hoog zijn uw variabele lasten, zoals bijvoorbeeld kleiding, reizen of  huishoudelijke uitgaven?
  • Welke bedragen zijn nodig voor onderhoud en belastingen?

Direct aanvragen en onze rol.

 Als u de aanvraag volledig invult en verstuurt dan krijgen wij een kopie van uw aanvraag. Wij nemen dan telefonisch contact met u op en lopen samen met u de aanvraag door. Dat doen we om er zeker van te zijn dat u een verzekering aanvraagt die het beste bij uw situatie past. Eventueel kunnen we in overleg de aanvraag nog aanpassen. Pas na overleg met u sturen wij de aanvraag door naar de verzekeringsmaatschappij. Daarnaast is het goed dat u vooraf op de hoogte bent van het beleid van de verzekeringsmaatschappij op het gebied van medische keuringen. Let op: Deze dienstverlening kan afwijken van de dienstverlening zoals wij hebben beschreven in ons dienstverleningsdocument.

Premievoordeel opvragen kost niets

Heeft u een overlijdensrisicoverzekering en wilt u weten hoeveel u kunt besparen? Klik op onderstaande banner voor de check. U krijgt direct antwoord. Onze premie vergelijking is geheel vrijblijvend en kost u niets.

Regel een nieuwe verzekering eenvoudig op onze website

Als u besluit over te stappen, kunt u dat direct regelen op onze website. Wij checken de aanvraag dan telefonisch met u. Deze manier van aanvragen kost € 95,- Dat verdient u snel terug door uw premiebesparing.

Klik vandaag nog op de banner. Hoe sneller u het formulier invult, hoe meer u kunt besparen!

Dezelfde verzekering voor minder geld!

De afgelopen jaren zijn de premies voor nieuwe overlijdensrisicoverzekeringen flink gedaald. Voor dezelfde verzekering kan het zo zijn dat u een stuk minder premie zou kunnen gaan betalen. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om van de lagere premies te profiteren. Dit geldt dus ook voor u!

Besparing snel berekenen

Heeft u een overlijdensrisicoverzekering en wilt u weten hoeveel u kunt besparen? Klik op de banner en bereken het eenvoudig. Pak wel uw huidige verzekering er bij.

Bereken het vandaag nog.